Agenda 

Ben je een dagje in Zierikzee? Dan is een bezoek aan Museumhaven Zeeland absoluut de moeite waard. Er zijn allerlei activiteiten voor jong en oud. Je kunt zien hoe schepen en scheepsmotoren worden gerestaureerd en eventueel een rondvaart maken door de haven van Zierikzee. Zien we je snel? 

Rondvaart Haven Zierikzee

Elke dag worden er rondvaarten door de haven van Zierikzee gemaakt met de peilvlet, De Leendert Abraham en de loodsjol. De opstapplaats is bij de Stads & Commerciewerf aan de Vissersdijk.

Dinsdag t/m zaterdag

TUSSEN 13.00-16.30 UUR

Demonstratie oude scheepsmotoren

In het toeristenseizoen is er iedere eerste zaterdag van de maand een demonstratie van oude scheepsmotoren.

Elke 1e zaterdag van de maand

TUSSEN 13.00-16.30 UUR

Restauratiewerkzaamheden – bekijk het live!

Kom elke dinsdag t/m zaterdag ’s middags kijken naar de werkzaamheden in de Stads- & Commerciewerf.

Dinsdag t/m zaterdag

TUSSEN 13.00-16.30 UUR

Op schoolreis naar de museumhaven

Zierikzee heeft een rijk maritiem verleden waar veel over te leren is. Er zijn veel leuke, leerzame activiteiten in het museum voor kinderen. Bestuur een schip, probeer oude scheepsbouwtechnieken en doe een speurtocht!

Scholen kunnen al voor hun bezoek aan de slag met het voorbereiden van de schoolreis. Met de Webquest opdrachten maken de kids uiteindelijk een ‘Museumhavenkrant’.

Contactformulier

Wil je meer weten over (de activiteiten van) het museum of wil je een groepsreservering aanvragen? Vul dan het contactformulier in. We komen zo snel mogelijk op je aanvraag terug.

Pin It on Pinterest

Share This